Yarraville

This brief was to transform this original, single storey post war weatherboard house into a traditional period home with a modern addition to the rear.

The rear second storey extension was barely visible from the street, complimenting the existing streetscape and original look of the home.

The end result was a Californian Bungalow home seamlessly flowing into the stunning, modern contemporary two storey rear extension plus new verandah, garage, carport, deck and pergola.

The site did however present numerous challenges as the house was situated on an old quarry site.

Not only were these challenges identified and acknowledged by SupaGroup but clever design and engineering techniques were implemented and construction obstacles addressed.

The clients expectations were not only met but exceeded and are thrilled with their unique, striking new home!

Clients expectations were not only met but exceeded. They are thrilled with their unique and striking new home!