Northcote

This classic 1950’s Northcote home has been fully renovated and complimented with a spacious ground floor rear extension making full use of the northern orientation and park at the rear of the property.

The extension consisted of an open plan living area off to the side of a brand new kitchen/dining room. This in turn opens onto a large deck surrounded by the garden. The original kitchen made way for a luxurious bathroom and the hallway was widened in order to accommodate a European Laundry and extra cupboard space. The original bathroom has been converted to a cosy en-suite with linen cupboard.

This home has been rewired and retrofitted with insulation in order to increase the thermal efficiency of the home and allows for ongoing savings on utility bills.

The project started on site in January 2015 and completed in June 2015.

A beautifully designed and thermal efficient home